EHBO Cursus Actie

In veilige handen bij jouw vrijwilligersorganisatie of sportvereniging!

Een ongeluk zit in een klein hoekje… Daarom is het goed om (meer) vrijwilligers te hebben met een EHBO diploma! In samenwerking met het Rode Kruis – afdeling de Baronie en de Vrijwilligersacademie Breda organiseren wij daarom een EHBO cursus. Deze EHBO cursus is Europees erkend en kost maar € 50,00 per deelnemer.

De Europees erkende EHBO cursus

Deze cursus bestaat uit een theoretisch deel dat je via een online leermodule van acht uur en een afsluitend praktisch onderdeel van vier uur. De cursus ziet er als volgt uit:

  1. Theoriegedeelte via een online leermodule (in totaal acht uur). De module kan thuis en op elk moment worden gevolgd en wordt afgesloten met een theorie examen.
  2. Een afsluitend praktisch onderdeel (vier uur) met examen.

Meer informatie over deze EHBO cursus vind je hier.

 

Inschrijven met meer dan 70% korting

Alle vrijwilligers die zich in 2018 inschrijven, krijgen een korting van maar liefst 70% op de standaard prijs. In plaats van € 180,- betaal je dit kalenderjaar € 50,- per persoon. Afhankelijk van het type verzekering kan de vrijwilliger (een gedeelte van) het bedrag terugkrijgen via de verzekeringsmaatschappij. Meer informatie hierover vind je hier.

Aanmelden voor deze cursus?

Zie jij het ook zitten om deze EHBO cursus te volgen en op deze manier je organisatie of sportvereniging te kunnen helpen? Dan kun je je aanmelden via jouw organisatie of vereniging. Doet je organisatie niet mee, neem dan contact op met je aanspreekpunt binnen je organisatie en vraag of ze zich willen aanmelden voor deze cursus! Ze kunnen zich dan opgeven via de Vrijwilligersacademie .

 

Heb je vragen? Neem dan contact op via info@vrijwilligersacademiebreda.nl of telefoonnummer 076 523 35 55