MOOIWERK tijdens NLdoet

Vrijwilligers zijn onmisbaar in ons mooie Breda. Om al dit prachtige werk in de spotlights te zetten, organiseert het Oranje Fonds op 15 en 16 maart 2019 weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Heel Breda steekt de handen uit de mouwen
Iedereen kan tijdens NLdoet meehelpen, ook bij jóuw organisatie. Om dit te kunnen realiseren, zijn er natuurlijk leuke en gezellige activiteiten nodig. Zet jouw klus of activiteit op NLdoet, zodat heel Breda in maart de handen uit de mouwen steekt. Samen we maken Breda mooier, beter en een beetje gekker!

Financiële bijdrage voor meedoen aan NLdoet 2019
Van 1 november  2018 tot 31 januari 2019 kun je bij het Oranjefonds een financiële bijdrage aanvragen voor je NLdoet 2019 klus . Let op: op = op! Heb je een aanvraag ingediend, dan krijg je binnen 3 weken uitsluitsel. Check voor het indienen van je aanvraag eerst de voorwaarden. Daarnaast ontvangt elke organisatie – zo lang voorradig – 1 NLdoet promotiepakket per organisatie. En een Gamma kortingsbon van 25%!

Gouden tips voor een succesvol NLdoet
Het succes van NLdoet staat of valt met een goede planning. Het vraagt enig organisatietalent, zeker als je klus zich op meerdere locaties bevindt of als je meer dan 10 mensen verwacht. Het Oranjefonds heeft 10 slimme en handige tips voor je op een rij gezet. Hiermee vergroot je het succes voor jouw organisatie!

Collecte Oranje Fonds
Het Oranje Fonds organiseert van 11 t/m 15 juni 2019 de landelijke collecte voor stichtingen en verenigingen. Meedoen aan deze collecte kan je organisatie veel geld en publiciteit opleveren. De helft van het geld dat je inzamelt, ontvang je retour. Jouw vereniging of stichting heeft er vast een heel goede bestemming voor! De andere helft besteedt het Oranje Fonds aan sociale organisaties in de provincie waar je collecteert. Zo wordt elke geschonken euro 100% besteed! Schrijf je snel in en doe gezellig mee met je eigen vrijwilligers, deelnemers, of teamgenoten.

Ideeën of advies nodig voor jouw organisatie? Neem contact met ons op, MOOIWERK denkt graag met je mee.