Nieuws

Succesvolle Jonge Bestuurders Borrel!

Het was inmiddels alweer een aantal jaar geleden, maar woensdag 13 maart was het weer tijd voor de Jonge Bestuurders Borrel! Samen met de Gemeenteraad Breda en de Studentenraad Breda organiseerden wij een gezellige avond voor alle jonge bestuurders van Breda.

Al snel was de zaal goed gevuld! Zo’n 80 jongeren verzamelden zich in het Stadhuis om te netwerken. Om 19.00 uur opende burgemeester Paul Depla de avond: “Jullie zijn de toekomst voor ons mooie Breda!” Vervolgens was er tijd om met elkaar het gesprek aan te gaan. Mooie nieuwe verbindingen werden gelegd en kennis werd gedeeld.

Naast de Studentenraad Breda mocht ook MOOIWERK van zichzelf laten horen. Adviseur Robin sprak de zaal toe en vertelde de bestuurders over de werkzaamheden van MOOIWERK. Zo mogen de jonge bestuurders deelnemen aan de cursussen van de Vrijwilligersacademie en kunnen ook zij advies vragen aan onze adviseurs.

De nieuwe, frisse energie was voelbaar in de mooie zaal. Deze avond smaakte zeker naar meer! We verheugen ons op de volgende keer.

Was jij erbij tijdens de Jonge Bestuurders Borrel? Binnenkort volgt er een cursus Besturen kun je leren. Geïnteresseerd? Mail dan naar: vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl. Daarnaast werden de volgende cursussen door ons aanbevolen:

Benieuwd wat we nog aanbieden? Kijk hier voor het volledige aanbod.