Nieuws

Help jij mee de vacaturebank verbeteren?

MOOIWERK doe je samen. Ben jij een vrijwilliger of ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

MOOIWERK doet onderzoek naar hoe de vacaturebank voor jou verbeterd kan worden. Dit om ervoor te zorgen dat jij makkelijker vrijwilligerswerk kan vinden dat bij jou past. Wil jij helpen? Vul dan de enquête in! Zo laat jij aan ons weten wat jij belangrijk vindt tijdens het zoeken in de vacaturebank.
Ga naar de enquête

Observatie & Focusgroep

Naast het invullen van de enquête, kun je ons nog op twee manieren helpen!

Door middel van een observatie willen wij erachter komen hoe de gebruikers van ons platform te werk gaan. Hoe zoeken jullie in de vacaturebank naar een vrijwilligersvacature? Dat gaan we testen aan de hand van een computeropdracht, waarbij jij gaat zoeken naar een vacature. Hierbij is niks goed of fout, het gaat puur en alleen om hoe jij op zoek gaat naar een vacature. LET OP! Je mag niet de vacaturebank vooraf bezocht hebben. Heb jij nog geen gebruik gemaakt van de vacaturebank? Dan hebben wij jou hulp hard nodig. Het duurt maximaal 30 minuten.
Klik hier om je aan te melden. 

Tijdens de groepssessie worden de uitkomsten van de enquête besproken en maken we beslissingen. Daar hebben wij jouw hulp bij nodig. Wie weet nou beter wat vrijwilligers willen dan jij als vrijwilliger? Denk mee en vertegenwoordig samen met andere vrijwilligers de stem van de Bredase vrijwilliger. Waar hebben zij precies behoefte aan, als ze op zoek gaan naar vrijwilligerswerk. Wij horen graag jouw mening, want die telt.
Klik hier om je aan te melden.

 

ALVAST BEDANKT!