Nieuws

Hulp bij het schrijven van vacatures

Top dat jullie als organisatie een vacature plaatsen in de MOOIWERK Vacaturebank! Natuurlijk is het doel om een passende vrijwilliger te vinden. Dat heeft ook te maken met de vacaturetekst. Om daarin te ondersteunen is er een handleiding en zijn er een aantal tips beschikbaar. 

Probeer in je achterhoofd te houden waarom mensen vrijwilligerswerk doen, wat de vrijwilliger van nu zoekt en hoe je jouw taken kan laten aansluiten. Daarna ga je aan de slag met de vacaturetekst. Zorg dat een vacature kort, duidelijk en volledig is en probeer persoonlijk en actief te schrijven. Hoe je dat doet? Dat leggen wij je hier uit.

Daarnaast is er een stap-voor-stap document beschikbaar dat jij kunt doorlopen bij het plaatsen van een vacature. Ook hierin geven we je een aantal handige tips om de vacatureteksten net duidelijker en passender te maken!