Nieuws

Vrijwilligersmarkt: meld jouw organisatie nu aan!

De Vrijwilligersmarkt Breda is het jaarlijkse event voor mooi werk! Hier leer je als organisatie niet alleen potentiële vrijwilligers kennen, maar krijg je ook de kans om te netwerken met andere organisaties. Vanaf nu is het mogelijk om je als organisatie aan te melden voor dit evenement.

Programma

Dit jaar vindt de markt plaats in De Teruggave aan de Gasthuisvelden. Op 26 september van 15.30 tot 19.00 uur krijgen bezoekers de kans om kennis te maken met allerlei Bredase organisaties. Het kennismaken gebeurt niet alleen door met elkaar het gesprek aan te gaan op de ‘markt’, maar ook tijdens speeddates. Het precieze programma volgt later.

Mooi werk maken we samen!

Om de bezoekers van de Vrijwilligersmarkt te inspireren, krijgen een aantal organisaties de kans om zichzelf op een bijzondere manier presenteren. Hoe? Dat mogen organisaties zelf bedenken! Uit alle inzendingen worden de beste ideeën gekozen.

Daarnaast kunnen organisaties een rol spelen door een maatschappelijke bijdrage te leveren. Hierbij kan gedacht worden aan het promoten van de markt vooraf, maken van creatieve aankleding of catering. Alle hulp is welkom, want samen maken we de Vrijwilligersmarkt 2019 tot hét evenement voor mooi werk!

Aanmelden als organisatie

Organisaties kunnen zich aanmelden t/m 7 juli. Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan.
Om een zo divers mogelijk aanbod te creëren en om authentieke vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen voorrang te bieden, leidt aanmelden niet meteen tot deelname. Organisaties die zich aanmelden gaan akkoord met een eventuele deelname aan de speeddates.

Aanmelden als bezoeker

Aanmelden als bezoeker is op dit moment nog niet mogelijk! Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven of volg het Facebook-evenement.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemiek en Marlous door te mailen naar: info@devrijwilligersmarktbreda.nl.