Nieuws

TROTS! Moniek is een Bredase Smaakmaker!

Wij zijn trots op “ons Moniek”! Zij is namelijk één van de 35 Bredase Smaakmakers!

Vandaag, dinsdag 11 juni, vond er in de Lutherse Kerk een bijeenkomst plaats waar alle Smaakmakers werden onthuld. Tevens was dit het moment om elkaar te leren kennen. Maar wanneer ben je een

Bredase Smaakmaker? Een Bredase Smaakmaker is iemand die een bijdrage levert aan het unieke karakter van onze stad. Er zijn

dan ook allerlei mensen gekozen die zichzelf Smaakmaker mogen noemen. Eén van deze mensen is onze directeur Moniek. Zij is door iemand anders genomineerd, omdat ze zich met hart en ziel inzet voor onder andere het vrijwilligerswerk in Breda.

“Kijk, veel mensen zeggen dat je pas vrijwilliger kunt worden als je iets voor een ander over hebt. Echt onzin. Vrijwilligerswerk doe je niet voor een ander, maar voor jezelf. Anders werkt het niet en houd je het niet vol. Vrijwilligerswerk is namelijk echt werk. En net als bij echt werk moet je gemotiveerd zijn. Het moet je iets opleveren. De een doet het voor de sociale contacten, de ander om te leren of omdat het gewoon goed voor je imago is.” Lees hier het hele interview met Moniek!

Benieuwd welke Smaakmakers Breda nog heeft? Op de Willemstraat en online zijn ze nu allemaal te bewonderen!