Nieuws

Op zoek naar een leuke zomerklus?

De zomervakantie staat weer voor de deur. Misschien ga jij wel lekker op vakantie of blijf je thuis om te genieten van ons mooie Breda. Weet je nog niet goed wat je allemaal wilt en kan doen? Neem dan een kijkje in de Vacaturebank. Allerlei organisaties bieden namelijk toffe zomerklussen aan.

Zo kun je bijvoorbeeld helpen op een zomerkamp of gezellig tuinieren zodat de historische tuin van Het Klooster netjes blijft. Wist je dat er op 1 september zo’n 300 mensen gaan zwemmen voor de strijd tegen kanker? In de voorbereiding hiervoor en op deze dag zoekt het mooie initiatief Swim to Fight Cancer nog helpende handjes! Ook het stadstrand Belcrum Beach zoekt nog barmannen /-vrouwen en een multimedia tijger!

Natuurlijk zijn er nog veel meer organisaties, toffe festivals en andere plekken waar jij een onderdeel van een vrijwilligersteam kan zijn. Ben je benieuwd wat er allemaal kan? In de Vacaturebank, staan zo’n 270 vacatures. Hierbij gaat het om allerlei klussen en verschillende organisaties. Er is dus voor ieder wat wils!

Weet je niet waar te beginnen?

Weet jij niet zo goed wat er bij jou past? Op onze website staat een vrijwilligerstest! Daarnaast kun je ook een afspraak inplannen met onze vrijwilligster Anne-Marie. Zij voert adviesgesprekken om mensen te helpen in hun zoektocht naar vrijwilligerswerk. Een afspraak maken kan door te mailen naar: vacaturebank@mooiwerkbreda.nl.

Daarnaast vindt er op 26 september de Vrijwilligersmarkt plaats! Ook jij kunt daar kennismaken met allerlei organisaties. Zo leer je een club meteen kennen. Aanmelden hiervoor kan vanaf 1 augustus. Wil je op de hoogte blijven? Volg dan ons Facebook-evenement.