Krijg gratis communicatiemiddelen voor jouw organisatie!

Communication Challenge: speciaal voor vrijwilligersorganisaties, sportclubs en andere initiatieven uit Breda

Samen met de opleiding Communicatie van Avans Hogeschool zoeken wij maatschappelijke organisaties die nieuwe communicatiemiddelen nodig hebben.
Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe website, poster, sociale media, nieuwe folder of een promotiefilmpje. Iets voor jullie? Meld je dan aan vóór 15 september (klik hier). Eerst weten wat het precies inhoudt of wat er nog meer mogelijk is? Kom dan naar de infodag op 4 september.

Hoe werkt het?
Dit studiejaar starten vier klassen met 125 eerstejaarsstudenten aan de opleiding Communicatie. Studenten zetten in groepjes hun eigen (fictieve) Communicatiebureau op. Hiermee gaan ze vanaf 24 september aan de slag met het bedenken, ontwikkelen en maken van twee doelgroepgerichte communicatiemiddelen voor één organisatie. Het project duurt ruim een maand en wordt op donderdag 31 oktober van 16 tot 20 uur afgesloten tijdens de Show & Tell bij de Avans Hogeschool.

Wat levert het jouw op?
Deelnemende organisaties krijgen gratis nieuwe communicatiemiddelen. De afgelopen jaren zijn er al allerlei verschillende Bredase organisaties voorzien van onder meer een nieuwe website, een folder of een promotiefilmpje! Wel is het belangrijk dat er minimaal één contactpersoon vanuit de organisatie beschikbaar is. Deze contactpersoon helpt de studenten met eventuele vragen en kan ze voldoende informatie geven rondom de wensen die jullie organisatie heeft.

INFODAG: Communication Challenge en andere projecten 
Ben je benieuwd wat de communicatie studenten van Avans voor jouw vrijwilligersorganisatie kunnen betekenen? Op 4 september opent het projectbureau van
de opleidingen Communicatie en Communicatie & Multimedia Design, de deuren speciaal voor Bredase vrijwilligersorganisaties. Meer weten over de infodag? Klik dan hier.

Aanmelden & deelname
Voor de Communication Challenge kun jij je t/m 15 september hier aanmelden.
In de week van 16 september gaan wij, samen met Avans Hogeschool, vijf organisaties selecteren die kunnen deelnemen.
Vragen? Neem dan contact op met onze adviseur Marije Dévény, door te bellen naar: 06 37203123. Of mail naar marije.deveny@mooiwerkbreda.nl