Vrijwilligersmarkt Breda: meld je nu aan!

Wil jij graag nieuwe mensen leren kennen? Ervaring op doen? Of zin om je ergens voor in te zetten? Kom dan op 26 september tussen 16.15 en 19.00 uur naar de Vrijwilligersmarkt! In De Teruggave staan ontmoeten, leren en inspireren op die dag centraal! 

Maar liefst 85 Bredase organisaties staan te popelen om zichzelf aan jou voor te stellen. De organisaties staan verspreid over de ruimte in 6 sectoren: Sport & Recreatie, Kunst & Cultuur, Zorg & Welzijn, Kennis & Leren, Natuur & Milieu en Goede Doelen. Benieuwd welke organisaties er allemaal komen? Houd onze Instagram en Facebook in de gaten!

Weet jij nog niet zo goed welk vrijwilligerswerk bij jou past? Doe dan eerste de ‘test jezelf‘ bij de MOOIWERK infostand en/of doe mee met de gratis workshop: Vol vertrouwen de markt op.

Als je al weet welke sector bij je past of zelfs al geïnteresseerd bent in een bepaalde organisatie, dan is het handig om mee te doen aan de speeddates! Natuurlijk kun je ook inschrijven als je geen voorkeur hebt. Wie weet word je wel verrast!

Studentenronde

Wil jij alvast werkervaring opdoen? Ben je op zoek naar een leuke maatschappelijke stage? Kom dan tussen 15.30 en 16.30 uur naar de Vrijwilligersmarkt Studentenronde. Gratis voor alle jongeren, scholieren en studenten uit Breda! Tijdens de Studentenronde maak je kennis met organisaties en hun verrassende vacatures: van het beheren van social media-kanalen tot het helpen op evenementen. Liever klussen of een maatje worden? Ook dan kan je een leuke vacature vinden. Er is voor iedereen wel iets!

Aanmelden & Meer informatie

Wil jij kennismaken met alle mooie organisaties uit Breda? Kom dan ook op 26 september! Inschrijven voor de markt mag, maar is niet verplicht! Meld je hier aan.
Schrijf je wel in voor de speeddates om zeker te zijn van een plekje, want vol = vol!

Op de hoogte blijven van alles rondom de Vrijwilligersmarkt? Volg het Facebook-evenement!