Nieuws

Rabobank Breda steunt clubs en verenigingen met RaboClub Support

“Samen met clubs en verenigingen vieren we de winst. De échte winst!”
Op 12 juni is Rabo ClubSupport van start gegaan. Vanaf dat moment zijn verenigingen en stichtingen uit naam van hun eigen lokale Rabobank uitgenodigd om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport. Als maatschappelijke bank gelooft Rabobank in de kracht van clubs, verenigingen en stichtingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker.

Clubs en verenigingen die zich inschrijven voor Rabo ClubSupport, voeren campagne om stemmen te werven voor een zelf opgegeven bestedingsdoel. Iedere stem is daarbij geld waard. ‘’Samen vieren we de winst.’’ En dat is belangrijk. Clubs en verenigingen moeten vaak creatief zijn om te kunnen voortbestaan. Clubs en verenigingen maken de leden, de buurt en de lokale samenleving sterker. Het is de plek waar leden samenkomen. Talenten ontplooid én benut worden. Dat is de échte winst.

Rabobank Breda stelt in 2019 in totaal €100.000 beschikbaar om te investeren in lokale clubs en verenigingen. Verenigingen en stichtingen kunnen zich aanmelden van 12 juni tot en met 20 september 2019. De stemperiode start op 27 september 2019 en duurt in zuidwest Nederland tot 6 oktober. Van 8 t/m 11 oktober vinden de uitreikingen plaats in de bekende vier dorpskernen. Meer informatie over Rabo ClubSupport vind je op Rabobank.nl/clubsupport