Nieuws

Bijeenkomst wijkcentra

Gemeente Breda organiseerde op 26 november een bijeenkomst voor besturen van wijkcentra. Deze vond plaats in het Sociaal Cultureel Centrum De Poelewei. Een prima gastheer! Ook MOOIWERK was aanwezig, samen met Betrokken Ondernemers Breda en het provinciaal ondersteuningspunt voor buurthuizen ‘t Heft. Er werden interessante en boeiende tafelgesprekken gevoerd!

De buurthuizen & MOOIWERK

Marije, adviseur van MOOIWERK, vertelde de aanwezige buurthuizen graag over alles wat MOOIWERK kan betekenen. Veel wijkcentra hebben blijkbaar behoefte aan meer vrijwilligers en bestuursleden. Bovendien willen ze graag meer samenwerken. En ervaringen en goede voorbeelden uitwisselen.

In de pauze en na afloop werd er volop kennis gemaakt en bijgepraat: wat een energie brengen al deze mensen bij elkaar, volgend jaar komt er dan ook zeker een vervolg! 

Meer informatie

Heb je vragen of wil je graag een afspraak met een adviseur van MOOIWERK? Neem dan hier contact met ons op.