Nieuws

Innovatieve oplossingen voor jouw organisatie

Heeft jouw organisatie of vereniging een vraag waar je graag antwoord op wilt hebben? Dit is je kans: er zijn nog een aantal plekken vrij!

Ruim 1100 derde en vierdejaars AVANS studenten doen opdrachten voor organisaties en bedrijven tijdens de Avans Multidisciplinairy eXperience.

Innovatieve oplossingen voor jouw organisatie
Elke vrijwilligersorganisatie of (sport)vereniging staat wel eens voor een uitdagend vraagstuk. Tijdens de AMX week van maandag 6 t/m donderdag 9 april werken derde en vierdejaars studenten uit verschillende opleidingen samen vier dagen lang aan echte vraagstukken van opdrachtgevers.

Heb je een vraagstuk waar je een innovatieve oplossing voor zoekt en wil je graag met studenten werken?
Tijdens de AMX week komen 3 teams van ieder 5 studenten op jouw locatie werken aan
je vraagstuk. Het unieke aan dit project is dat studenten uit verschillende opleidingen samenwerken. Dit zorgt voor een verrassende visie en aanpak. Ervaren docentcoaches begeleiden de teams.

Wat vraagt Avans van jou?
Jouw vereniging of organisatie heeft een uitdagende, open vraag waarmee studenten aan de slag kunnen.
Je organisatie ligt op max. 45 OV-minuten van het centraal station Breda.
Je hebt een goede werkplek voor 3 teams van 5 studenten op maandag 6 april van 12.00-16.00, dinsdag 7 april van 9.00-16.00 uur en op woensdag van 9.00-16.00 uur.
Er is begeleiding vanuit de organisatie of vereniging tijdens de AMX-week.
Je bent aanwezig tijdens het eindevent op donderdag 9 april van 13-16 uur.

Meer informatie en aanmelden
Het is belangrijk dat je opdracht uitdagend en haalbaar is voor studenten en dat de uitkomst interessant is voor je organisatie. Iemand van Avans denkt met je mee en helpt bij de formulering van je opdracht. Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 3 maart. Wil je meedoen of meer informatie, neem dan rechtstreeks contact op met Franny van den Berg van het Avans Ondernemerscentrum: telefoon:06-22385864, e-mail: f.vandenberg1@avans.nl. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. Of stuur een e-mail naar: AMX@avans.nl

Kijk hier naar het filmpje van de AMX week van vorig jaar!