Nieuws

Doe mee met Sport- en Cultuurintro Breda

Met de Sport- en Cultuurintro laten Bredase sport- en cultuuraanbieders basisschoolkinderen door middel van proeflessen ontdekken wat ze écht leuk vinden. Een uitgelezen kans om nieuwe leden te werven en te laten zien hoe de sfeer binnen jouw club is!

​Afgelopen schooljaar kregen alle basisschoolleerlingen in de gemeente Breda een kleurrijk Sport- en cultuurintro boekje mee naar huis. In totaal schreven er bijna 3000 basisschoolkinderen zich in! In tijden van de corona is de Sport- en Cultuurintro een uitgelezen kans om nieuwe jeugdleden te binden aan de club. Door mee te doen breng je jouw sportclub in één klap bij 16.000 gezinnen uit Breda onder de aandacht.

MEEDOEN ALS CLUB
Ben je enthousiast en wil je een plek in het boekje reserveren? Meld jouw club dan zo snel mogelijk aan via deze link (klik rechtsboven op ‘Registreren aanbieder’).
Op
sportencultuurintrobreda.nl kunt je jullie activiteiten aanbieden en kunnen deelnemers zich inschrijven. Ben je eerder al eens ingeschreven? Log dan even in op je persoonlijke pagina en werk je aanbod vóór 10 augustus bij voor het komende schooljaar 2020-2021.

Zijn er dingen onduidelijk en/ of wil je meer informatie over deelname aan het project? Neem dan contact op met Enzo de Regt: enzo.de.regt@mooiwerkbreda.nl