Advies voor jouw sportvereniging

Sportverenigingen vervullen een belangrijke maatschappelijke rol. Ze zijn het kloppend hart van de Bredase breedte- en topsport. Als bestuurder en/of vrijwilliger loop je ongetwijfeld tegen uitdagingen aan. Het runnen van een vereniging vraagt immers steeds meer en meer om een andere blik.

 

Adviseurs in Breda

Voor advies kun je terecht bij één van de vier Sport & Recreatie-adviseurs. Zij staan klaar om sportclubs te ondersteunen. Ze adviseren over onderwerpen die voor jouw club belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan het werven en behouden van leden, vrijwilligers en/of sponsoren. Maar ook het besturen van je club of het toepassen van wet- en regelgeving, zoals de AVG. Wil je weten waarmee ze jouw club graag helpen? Klik dan hier.

 

Elke wijk een adviseur

Enzo de Regt
Effen-Rith, Princenhage, Heuvel, Haagpoort, Fellenoord, Boeimeer, Ruitersbos, Mastbos, Ulvenhout, Ginneken, Overakker, Zandberg, Blauwe Kei, IJpelaar en Nieuw-Wolfslaar.

Pim van Groesen
Haagse Beemden, Prinsenbeek, Steenakker, Kesteren, Muizenberg, Kroeten, Overkroeten, Heksenwiel, Emer, Gageldonk, Liesbosch, Heilaar, Westerpark, Tuinzigt, Schorsmolen, Station, Centrum, Chassé, Valkenberg, Belcrum.

Robin Meeuwissen
Bavel, Sportpark, Hoogeind, Heusdenhout, Brabantpark, Teteringen, Doornbos-Linie, Biesdonk, Geeren-Zuid, Geeren-Noord, Waterdonken, Wisselaar, Hoge Vucht, Krogten. 

Klik hier voor een overzicht

 

Advies nodig?

Neem contact op met de adviseurs in jouw wijk en maak een afspraak. Ze komen graag naar je toe om kennis te maken en een helpende hand te bieden. Variërend van een advies op maat tot cursussen, workshops en (netwerk)bijeenkomsten. Altijd met het doel om jouw club nóg sterker te maken.