Workshops & bijeenkomsten

Ben jij een Bredase vrijwilliger? Dan doe je gratis mee!

Foto-wandeling

Schiet mooie plaatjes door anders te kijken

Doe mee met een heuse foto wandeling en ervaar de stad op een andere manier. Je leert anders kijken en vastleggen. Onder leiding van een beroepsfotograaf ga jij samen op pad en ontdek je mooie stadsplekken. Door de wandelroute kom je op allerlei plekken terecht. Je ontdekt verschillende materialen, voorwerpen, natuur en mensen die jij kunt gebruiken voor het maken van het perfecte plaatje. Het gaat hierbij dan ook niet specifiek om de techniek. Uiteraard graag je wel tips en truck voor een mooie en unieke foto te maken.

‘”Ervaring voor deze workshop is niet nodig. We gaan samen op pad. Tijdens de fotowandeling krijg je tips & trucks om een mooie en unieke foto te maken. Wist je dat vooral ‘anders kijken’ belangrijk is?”

Benodigdheden

  • Fotocamera (telefoon is ook goed!)
  • Schoenen waar je goed op loopt
  • Eventueel drinken voor onderweg

Datum, tijd en locatie
Vrijdag 21 augustus 2020
10.00 tot 11.30 uur
Park Valkenberg – Startpunt: Nassau monument

Aanmelden
Let op! Dit is een fysieke cursus. Wil jij mee doen? Meld je aan door op inschrijven te klikken.
Wij houden ons aan de voorgeschreven maatregelen. Uiteraard houden wij ook de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten. Heb je klachten of voel jij je er niet zo goed bij? Blijf dan voor de zekerheid thuis en meld je af via vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl

Annulering
Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de cursus. Dit kan alleen door te mailen naar vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl. Afmelden kan niet via de docent of een medecursist.

Vragen?
Mail ons gerust! vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl

augustus 21 @ 10:00
10:00 — 11:30 (1h 30′)

Nassau monument, Park Valkenberg Breda

Melanie Rijkers, PuurZien

Inschrijven