Kennis & leren

... met onze Vrijwilligersacademie

Basiscursus: Gastvrijheid

Hoe gastvrij ben jij?

De kracht van gastvrijheid zit hem in het openstellen voor de ander.

Sluit aan tijdens de training en breng jezelf en jouw organisatie of club één stapje verder. Krijg in beeld hoe gastvrij jij op dit moment bent en hoe je nog meer open kunt staan voor anderen om gastvrij te zijn.

Bij gastvrijheid draait het eigenlijk om de ander. Hoe ga jij om met bezoekers, consumenten of relaties. Geef jij ze een warm welkom? Het is van belang om in beeld te krijgen met welk doel je iemand verwelkomt. Alleen zo weet je op welke manier je daarop in moet spelen. Wat wil jij als organisatie of club de ander bieden en laten zien?

Tijdens de bijeenkomst krijg je inzicht in de verschillende vormen van gastvrijheid en leer je hoe je deze kunt toepassen. Hoe wil jij zelf ontvangen worden en wat vind je daarbij belangrijk? Wat zijn bijvoorbeeld belangrijke regels binnen de organisatie of club waar rekening mee gehouden moeten worden? En welke van deze regels zou je met de bezoekers willen delen?

Stelt jouw vereniging, club of organisatie zich al genoeg open? Sluit aan en kom meer te weten over dit belangrijke onderwerp. 

Datum
Donderdag 28 november

Tijd
19.00 tot 21.00

Locatie
De locatie wordt nader bekend gemaakt

Cursusdocent
Groeikompas – Suzan Wijnbergen

Doelgroep
Vrijwilligers die het gezicht zijn van een organisatie of club en in contact staan met mensen van buiten af.

Annulering
Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de cursus. Dit kan alleen via vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl Niet via de docent of een medecursist.

november 28 @ 19:00
19:00 — 21:00 (2h)

Avans Hogeschool – Locatie Hogeschoollaan 1, Lokaal HF106

Suzan Wijnbergen

inschrijven