Kennis & leren

... met onze Vrijwilligersacademie

Doelgroepgericht schrijven

We schrijven elke dag. Via Whatsapp even snel een berichtje, een post op Facebook of een nieuwsbrief naar de vrijwilligers. Maar ben jij je altijd bewust van de lezer? Leer hoe jij je doelgroep het best aanspreekt en bereikt.

Door rekening te houden met je doelgroep, zorg je dat de tekst aansluit bij de lezer. Op die manier kun je zorgen dat het doel van je tekst ook behaald wordt. Dit kan alleen als je je doelgroep kent, je kan inleven in deze groep en een tekst kan schrijven die passend is. Tijdens deze interactieve workshop gaan we samen kijken naar (eigen) teksten, leer je hoe je een tekst moet opbouwen en hoe je schrijft voor verschillende middelen.

Deze workshop is de voorloper op de workshop Creatief Schrijven die volgend jaar gegeven wordt. 

Om zo efficiënt mogelijk aan de slag te gaan, vragen we je om aan te geven bij welke organisatie je vrijwilliger bent. We kunnen dan samen kijken naar teksten op de website en sociale media.

Datum 
Woensdag 11 december 2019

Tijd
19.00 tot 21.30 uur

Locatie 
De Teruggave
Gasthuisvelden 11
4811 VX Breda

Cursusdocent 
Eva Brands
Stella Boumans

Doelgroep
Vrijwilligers die zich tijdens het vrijwilligerswerk bezighouden met communicatie en vrijwilligers die geïnteresseerd zijn in het opdoen van kennis omtrent doelgericht schrijven versterkend aan het vrijwilligerswerk.

Annuleren
Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de cursus. Dit kan alleen via vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl Niet via de docent of een medecursist.

december 11 @ 19:00
19:00 — 21:30 (2h 30′)

4811 VX Breda, De Teruggave

Eva Brands, Stella Boumans

inschrijven