Kennis & Leren

Doe mee met onze workshops & cursussen

In 3 avonden een strakke communicatie voor jouw organisatie!

Hoe goed is jullie communicatie al geregeld?

Veel organisaties kampen met uitdagingen als het vinden van vrijwilligers, sponsoren en het verhogen van de ledenaantallen. Maar wist je dat bij elk van deze vraagstukken communicatie een belangrijke rol speelt? Volgens de adviseurs van MOOIWERK moeten de vrijwilligersorganisaties en sportclub zichzelf op een positieve manier te laten zien. Straal uit wie je werkelijk bent en zorg ervoor dat je laat zien wat je allemaal doet en te bieden hebt. Zowel intern, dus binnen de organisatie, als extern richting de rest van Breda.

Save the date!
MOOIWERK neemt je in drie of vier sessies mee in de wereld van communicatie. Dit doen we op zo’n toegankelijke en interactieve manier dat het meteen toepasbaar is op jouw organisatie. Zo worden er op een leuke manier antwoord gegeven op vragen als: waar blinken jullie echt in uit en hoe laat je dat vervolgens zien aan de buitenwereld? Wie wil je bereiken en wat is daarbij het doel en de boodschap die je over wil brengen? Tijdens de laatste sessie gaan we samen met jullie aan de slag om een communicatieplan(ning) op te stellen. Daarnaast bieden deze bijeenkomsten een mooi moment om je mede-vrijwilligers uit Breda te ontmoeten en samen te sparren over het thema ‘communicatie’.

Wat levert de workshop je op?
Na het volgen van deze drie of vier leerzame avonden, heb je in beeld wat jouw organisatie of club uniek maakt. Daarnaast ben je op de hoogte van hoe je die kernwaarde kunt overbrengen op de gewenste doelgroep. Dit door middel van een passende en krachtige boodschap. Je sluit deze sessies af met een mooi communicatieplan waarin alle handige tips en benodigdheden staan.

Let op! 
Wil jij het beste uit deze cursus halen? Kom dan niet alleen, maar met één of meerdere vrijwilligers van jouw organisatie of club. Samen kun je namelijk het beste werken tijdens de interactieve gedeeltes. Daarnaast is het de bedoeling dat jullie er alle drie of vier de keren zijn.  

Cursusdata
21 oktober
12 november
25 november

Begin- en eindtijd van iedere cursusavond
19.00 tot 21.30 uur

Locatie
Avans Hogeschool
Hogeschoollaan 1
4818 CR Breda

Doelgroep
Communicatiecommissie of vrijwilligers die zich bezig houden met de communicatie in een vrijwilligersorganisatie. 

oktober 21 @ 19:00
19:00 — 21:30 (2h 30′)

4818 CR Breda, Hogeschoollaan 1

Elvera Weusten, Enzo de Regt, Robin Meeuwissen

Inschrijven