Vrijwilligersacademie

Een levenlang leuk leren

Het Autisme Belevings Circuit

Heb jij weleens te maken met iemand die autisme heeft en weet je niet altijd hoe je hier mee om moet gaan?

Dan is deze cursus iets voor jou! 

Ruim 190.000 mensen in Nederland hebben autisme. Dit is een beperking waarbij informatie op een andere manier in de hersenen wordt verwerkt dan bij de gemiddelde Nederlander. Ondanks de vele mensen die lijden aan deze beperking blijft het een lastig onderwerp. Wil jij meer te weten komen over autisme en een beter beeld krijgen bij wat het precies inhoud? Sluit dan aan tijdens de workshop!

Programma
Door tien korte opdrachten brengt de workshop je in de wereld van het autisme. Tijdens de workshop ga je zintuiglijk ervaren hoe het is om informatie op een andere manier te verwerken. Deze ervaring helpt je mensen met autisme beter te begrijpen en geeft je tips hoe je er het beste mee om kunt gaan.

Doelgroep 
Vrijwilligers geïnteresseerd zijn informatie opdoen over autisme 

Datum
Donderdag 10 oktober

Tijd
19.00 – 22.00 uur

Locatie
De Teruggave
Gasthuisvelden 11
4811 VX Breda.

Annulering
Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de cursus. Dit kan alleen via Vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl Niet via de docent of een medecursist.

Niet aanwezig zonder afmelding
Indien jij niet aanwezig kunt zijn, dien je jezelf af te melden bij de Vrijwilligersacademie. Doe je dit niet binnen 24 uur voordat de cursus start, dan mag je 3 maanden lang niet deelnemen alle cursussen die door ons worden aangeboden.

Bevestiging 
Indien je jezelf inschrijft krijg je automatisch een bevestigingsmail. Kan je hem niet vinden? Controleer dan je spambox.

oktober 10 @ 19:00
19:00 — 22:00 (3h)

4811VX Breda, De Teruggave

Corrian van Gurp, Mathilde van der Westerlaken

Inschrijven