Vrijwilligersacademie

Een levenlang leuk leren

Nieuwe btw-regeling en investeringssubsidie voor sportorganisaties

Ben jij al bekend met de nieuwe btw-regeling en investeringssubsidie voor 2019? MOOIWERK helpt je als vereniging of vrijwilligersorganisatie verder met advies op maat. 

Een nieuw jaar betekent voor sportverenigingen en aanbieders niet alleen nieuwe kansen, maar vaak ook een nieuwe regelgeving. Zo ook voor komend jaar. De uitbreiding van de btw-sportvrijstelling is één van de veranderingen die per 1 januari 2019 is ingegaan.

De nieuwe btw-regeling geldt voor alle organisaties die de gelegenheid bieden om te sporten zonder winstoogmerk. Dus niet alleen sportverenigingen, maar ook sportstichtingen, accommodatie- en beheerstichtingen. Vanaf 1 januari 2019 worden zij vrijgesteld van btw. Voor verenigingen die rechtstreeks huren van de gemeente verandert er weinig. Sportverenigingen die met een beheerstichting werken, zijn daarentegen mogelijk volgend jaar duurder uit.

Ben jij deel van een organisatie in de sport sector en heeft jouw vereniging of organisatie behoefte aan informatie en/of advies met betrekking tot de nieuwe regelgeving? Dan is deze bijeenkomst iets voor jou. Sluit aan en kom meer te weten wat dit thema voor jouw organisatie betekend in het nieuwe jaar.

Lesdata
22 januari 2019

Tijd
20.00 tot 21.30 uur
(Er kan tussen 19.30 en 20.00 uur worden binnen gelopen)

Locatie
Avans Hogeschool
Hogeschoollaan 1
4818 CR Breda
Ruimte: HA413

Doelgroep
Vrijwilligers die te maken krijgen met de btw-regelgeving en geïnteresseerde in het thema.

Docent
Arjen Godthelp, specialist in btw-regeling en investeringssubsidie

Annulering

Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de cursus. Dit kan alleen via info@vrijwilligersacademiebreda.nl. Niet via de docent of een medecursist.

januari 22 @ 19:30
19:30 — 21:30 (2h)

4818 CR Breda, Avans Hogeschool – Locatie Hogeschoollaan 1, Breda, Hogeschoollaan 1

Arjen Godthelp

Inschrijven