Vrijwilligersacademie

Een levenlang leuk leren

Onderhandelen – 2 bijeenkomsten

Ben jij een echte onderhandelaar?

Je zin krijgen, dat is wat we allemaal willen of we nu heel jong zijn en honger hebben, een loonsverhoging willen, of meer ondersteuning als we oud zijn. Onderhandelen doen we ons hele leven lang, elke dag met iedereen! Dit maakt dat onderhandelen een vaardigheid is waarmee je het leven een stuk makkelijker en aangenamer maakt.

Onderhandelen is zowel een kunst als een kunde.

Natuurlijk is talent belangrijk en hoe meer talent, hoe makkelijker het je af zal gaan. Gelukkig is jouw succes in onderhandelen niet alléén afhankelijk van talent, je kunt onderhandelen heel goed leren en veel beter worden door te oefenen. Iedereen kan leren -beter- te onderhandelen. Nee je bent na deze training nog geen toponderhandelaar, maar je weet wel hoe je het resultaat in jouw voordeel kunt beïnvloeden, zonder dat je de goede relatie uit het oog verliest.

Na deze training heb je de basiskennis van een handelaar in huis en ben je instaat resultaten in jouw voordeel te beïnvloeden, zonder goede relaties te schaden of uit het oog te verliezen.

Programma
Tijdens de training leer je de structuur van het onderhandelen. Daarnaast maak je kennis met de tafelmanieren die hiermee gepaard gaan. Het is belangrijk om jezelf voor te bereiden, daarom gaan we op zoek naar de manier hoe je dit het beste kan doen.

Doelgroep
Vrijwilligers die geïnteresseerd zijn in het opdoen van vaardigheden waardoor je beter kunt onderhandelen.

Lesdata
Donderdag 03 oktober 2019
Donderdag 10 oktober 2019

Tijd
19.00 tot 22.00 uur

Locatie
De Teruggave
Gasthuisvelden 11
4811 VX Breda

Cursusdocent
Thijs Verhees

Annuleren
Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de cursus. Dit kan alleen via info@vrijwilligersacademiebreda.nl. Niet via de docent of een medecursist.

oktober 3 @ 19:00
19:00 — 22:00 (3h)

4818 CR Breda, Avans Hogeschool – Locatie Hogeschoollaan 1

Thijs Verhees

inschrijven