Kennis & Leren

Doe mee met onze workshops & cursussen

Top Team – Online cursus

Er met kop en schouders boven uitsteken 

Wil jij met je team blijven groeien en steeds beter presteren? Dan wil jij dus van goed – naar beter – naar best! Dat gaat niet vanzelf. Om een top prestatie weg te zetten moeten alle de neuzen dezelfde kant op staan. Samen moet je hetzelfde doel nastreven! Maar wat heb je daar voor nodig? Tijdens de cursus maak jij kennis met verschillende ingrediënten die nodig zijn om een team te bouwen dat samen streeft naar het eindpunt.

Samen een doel behalen? Dat moet ook écht samen! Alleen als top team kun jij een top prestatie wegzetten!

Wat levert deze cursus je op?
Na het volgen van deze online leermodule hebben jullie in beeld:

  • Hoe je samen beoogde doelen kunt bereiken; 
  • Waar je als organisatie voor staat;
  • Wat jullie ambities zijn;
  • Hoe jullie deze gaan bereiken;
  • Welke rol ieder gaat aannemen voor het bouwen van de beoogde top prestatie voor het team.

Datum, tijd & locatie
Gewoon vanuit huis, wanneer jij wilt! Je volgt deze cursus namelijk online via onze partner NewHeroes. Inschrijven kan tot de genoemde datum.

Aanmelden
Wil jij graag deze cursus volgen? Schrijf je dan in, door op inschrijven te klikken. Binnen 2 werkdagen ontvang je via de mail de inloggegevens en -instructies. Daarna kun jij aan de slag! De inschrijfmogelijkheid is tot en met de genoemde datum. Je kan de cursus daarna nog steeds volgen!

Klaar? Of afmelden?
We hebben slechts een beperkt aantal beschikbare plekken. Heb jij de cursus afgerond? Of wil jij deze niet langer volgen? Geen probleem. Geef het wel even aan ons door via vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl. Eens in de 2 weken verwijderen we de inactieve accounts. Lukt het niet meer met inloggen? Dan is je account misschien opgeheven. Mail ons gerust, indien er plek is geven we je opnieuw toegang!

Vragen?
Mail ons gerust! vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl

mei 22 @ 19:00
19:00 — 20:00 (1h)

Online, Via NewHeroes

Inschrijven