Kennis & Leren

Doe mee met onze workshops & cursussen

Assertiviteit – Online cursus

Opkomen voor jezelf zonder een ander onnodig te kwetsen.

Assertiviteit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel mensen hebben moeite om voor zichzelf te kiezen en grenzen te stellen. Vind jij het moeilijk anderen te laten weten wat je denkt, voelt en zou willen? Doe jezelf niet te kort en kom voor jezelf op! Assertief zijn is een vaardigheid die je kan leren. Vergroot je zelfvertrouwen, versterk je persoonlijke kracht en ervaar minder stress.

“Doe jezelf niet te kort! Ervaar wat assertiviteit jou kan bieden!” 

Wat levert deze cursus je op?
Sluit aan en leer tijdens deze training voor jezelf opkomen.

  • Maak duidelijke keuzes en handel daar ook naar met respect voor jezelf en de ander.
  • Ontdek wat assertiviteit jou kan bieden en toon daadkracht.
  • Leer waar je tegen aan kunt lopen en hoe je dit kun aanpakken.
  • Dit doe je aan de hand van theorie en oefeningen!

Datum, tijd & locatie
Gewoon vanuit huis, wanneer jij wilt! Je volgt deze cursus namelijk online via onze partner NewHeroes. Inschrijven kan tot de genoemde datum.

Aanmelden
Wil jij graag deze cursus volgen? Schrijf je dan in, door op inschrijven te klikken. Binnen 2 werkdagen ontvang je via de mail de inloggegevens en -instructies. Daarna kun jij aan de slag! De inschrijfmogelijkheid is tot en met de genoemde datum. Je kan de cursus daarna nog steeds volgen!

Klaar? Of afmelden?
We hebben slechts een beperkt aantal beschikbare plekken. Heb jij de cursus afgerond? Of wil jij deze niet langer volgen? Geen probleem. Geef het wel even aan ons door via vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl. Eens in de 2 weken verwijderen we de inactieve accounts. Lukt het niet meer met inloggen? Dan is je account misschien opgeheven. Mail ons gerust, indien er plek is geven we je opnieuw toegang!

Vragen?
Mail ons gerust! vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl

juni 30 @ 19:00
19:00 — 20:00 (1h)

Online, Via NewHeroes

Inschrijven