Kennis & Leren

Doe mee met onze workshops & cursussen

Grenzen stellen – Online cursus

  • Kies voor jezelf! Ontdek waar jouw grenzen liggen en hoe je ze bewaakt

  • Is er weer iemand over je grens gegaan? Of heb je het gevoel dat je steeds maar weer toegeeft? Dan is deze cursus iets voor jou! Het stellen van je grenzen en zeggen waar het op staat, is spannend. Maar door duidelijk aan te geven wat je wel of niet wil, weten anderen precies waar ze aan toe zijn. Grenzen stellen gaat over assertiviteit en wederzijds respect. Assertief zijn wil zeggen dat je opkomt voor jezelf zonder een ander te kwetsen. Ga in deze compacte training aan de slag met het ontdekken en stellen van jouw grenzen. Vind de balans die voor jou prettig is. Leer aangeven tot hoe ver iemand mag en kan gaan: “Tot hier en niet verder”.

“Doe mee! Vergroot je zelfvertrouwen, versterk je persoonlijke kracht en ervaar minder stress.”

Wat levert deze cursus je op?
Na het volgen van deze online leermodule: 

  • Ben jij beter in staat om je grenzen aan te geven en deze te bewaken.
  • Heb je meer inzicht in wat je kunt doen en hoe je kan opkomen voor je eigen belangen.
  • Weet je hoe je respect creëert voor jezelf en met respect communiceert naar de ander.

Datum, tijd & locatie
Gewoon vanuit huis, wanneer jij wilt! Je volgt deze cursus namelijk online via onze partner NewHeroes. Inschrijven kan tot de genoemde datum.

Aanmelden
Wil jij graag deze cursus volgen? Schrijf je dan in, door op inschrijven te klikken. Binnen 2 werkdagen ontvang je via de mail de inloggegevens en -instructies. Daarna kun jij aan de slag! De inschrijfmogelijkheid is tot en met de genoemde datum. Je kan de cursus daarna nog steeds volgen!

Klaar? Of afmelden?
We hebben slechts een beperkt aantal beschikbare plekken. Heb jij de cursus afgerond? Of wil jij deze niet langer volgen? Geen probleem. Geef het wel even aan ons door via vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl. Eens in de 2 weken verwijderen we de inactieve accounts. Lukt het niet meer met inloggen? Dan is je account misschien opgeheven. Mail ons gerust, indien er plek is geven we je opnieuw toegang!

Vragen?
Mail ons gerust! vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl

juni 30 @ 19:00
19:00 — 20:00 (1h)

Online, Via NewHeroes

Inschrijven