Kennis & Leren

Doe mee met onze workshops & cursussen

Creatief denken – Online cursus

Durf jij anders te denken? 

Barst jij van de ideeën? Maar komen deze niet altijd even goed tot zijn recht? Of wil jij leren hoe je anders kunt denken? Dan is deze cursus iets voor jou! Creatief denken: een brainstorm aan ideeën die je aanzet tot het stellen van vragen. Deze online cursus traint je hersenen in ‘vrij associëren’. Je leert denken zonder belemmeringen, kansen zien en daarop inspelen. Als het je lukt om nieuwe dingen samen te voegen, die voor anderen niet logisch zijn, dan beheers je de basis van creatief denken. Doe mee! En maak een begin om dingen anders te bekijken en daar naar te handelen.

“Stap uit je comfortzone, leer improviseren en out of the box denken. Dan geef je jouw creativiteit volop de gelegenheid om te ontplooien.”

Wat levert deze cursus je op?
Na het volgen van deze online leermodule weet jij hoe jij jouw creativiteit kan inzetten. Je leert anders denken!  

  • Je weet kansen te signaleren en daar op in te spelen;
  • Leer te denken zonder beperkingen;
  • Je hebt inzicht gekregen in verschillende manieren van creatief denken en welke je kan inzetten.

Datum, tijd & locatie
Gewoon vanuit huis, wanneer jij wilt! Je volgt deze cursus namelijk online via onze partner NewHeroes. Inschrijven kan tot de genoemde datum.

Aanmelden
Wil jij graag deze cursus volgen? Schrijf je dan in, door op inschrijven te klikken. Binnen 2 werkdagen ontvang je via de mail de inloggegevens en -instructies. Daarna kun jij aan de slag! De inschrijfmogelijkheid is tot en met de genoemde datum. Je kan de cursus daarna nog steeds volgen!

Klaar? Of afmelden?
We hebben slechts een beperkt aantal beschikbare plekken. Heb jij de cursus afgerond? Of wil jij deze niet langer volgen? Geen probleem. Geef het wel even aan ons door via vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl. Eens in de 2 weken verwijderen we de inactieve accounts. Lukt het niet meer met inloggen? Dan is je account misschien opgeheven. Mail ons gerust, indien er plek is geven we je opnieuw toegang!

Vragen?
Mail ons gerust! vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl

juni 30 @ 19:00
19:00 — 20:00 (1h)

Online, Via NewHeroes

Inschrijven