Kennis & Leren

Doe mee met onze workshops & cursussen

Beïnvloeden – Online cursus

Ik wil mijn strategie leren afstemmen op de persoon tegenover mij

Beïnvloeden gebeurt altijd en overal. Het is veelal een onbewust proces. Tijdens beïnvloeden breng je een verandering in de opvatting of het gedrag van de ander op gang. Meestal is dit een onbewust proces. Hoe bewuster jij je van dit proces bent, hoe beter je die invloed in jouw voordeel kan laten werken.

“Wil jij ook meer invloed krijgen zonder gebruik te maken van macht? In deze cursus leer je om meer invloed uit te oefenen in verschillende situaties. Zowel op je (vrijwilligers)werk als privé.”

Wat levert deze cursus je op? 
Na het volgen van deze online leermodule weet jij welke vaardigheden bij beïnvloeden een belangrijke rol spelen.

  • Je krijgt tips en trucks hoe jij in kunt spelen op de belangen van de ander.
  • Je krijgt meer grip op de zaak en hoe je wint aan invloed.

Datum, tijd & locatie
Gewoon vanuit huis, wanneer jij wilt! Je volgt deze cursus namelijk online via onze partner NewHeroes.

Aanmelden
Wil jij graag deze cursus volgen? Schrijf je dan in, door op inschrijven te klikken. Binnen 2 werkdagen ontvang je via de mail de inloggegevens en -instructies. Daarna kun jij aan de slag!

Klaar? Of afmelden?
We hebben slechts een beperkt aantal beschikbare plekken. Heb jij de cursus afgerond? Of wil jij deze niet langer volgen? Geen probleem. Geef het wel even aan ons door via vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl. Eens in de 2 weken verwijderen we de inactieve accounts. Lukt het niet meer met inloggen? Dan is je account misschien opgeheven. Mail ons gerust, indien er plek is geven we je opnieuw toegang!

mei 22 @ 19:00
19:00 — 20:00 (1h)

Online, Via NewHeroes

Inschrijven