Vrijwilligersacademie

Een levenlang leuk leren

Positionering voor sportverenigingen

Hoe positioneer je jouw sportvereniging?

De Sport en Bewegen-adviseurs van MOOIWERK horen van sportclubs vaak dat ze meer leden willen of dat ze willen samenwerken met andere clubs. De vraag die hier vaak achter ligt is dan ook: Wat is het verhaal van de vereniging en wat maakt jouw vereniging uniek?  

Op dinsdag 26 maart neemt Negen je mee in de wereld van branding en communicatie. Op een leuke en interactieve manier proberen zij samen met MOOIWERK antwoord te geven op vragen als: Waar blinken jullie echt in uit en hoe laat je dat zien aan de buitenwereld? En hoe kan je je als sportclub positioneren? De bijeenkomst biedt een mooi moment om je medebestuurders uit Breda te ontmoeten en samen te sparren over het positioneren van je club. Hetgeen waar vele verenigingen en organisaties mee kampen. Het belooft een avond te worden vol ideeën en goede voorbeelden waarmee je elkaar zult inspireren.

Wat levert de workshop je op?
Na het volgen van de workshop heb je in beeld wat jouw sportvereniging, organisatie of club uniek maakt en hoe dit te vertalen is naar de praktijk. Daarnaast ben je op de hoogte van hoe je die kernwaarde kunt overbrengen en vertellen door middel van een krachtige boodschap.

Doelgroep
Vrijwilligers van sportverenigingen die geïnteresseerd zijn in het opdoen van informatie omtrent het verbeteren van de positionering van de sportvereniging of club.

Datum
26 maart 2019

Tijd
19.30 tot 21.30 uur (er kan tussen 19.00 uur en 19.30 uur worden binnengelopen)

Cursusdocent
Elvera Weusten, Negen

Locatie
AV SPRINT
Doctor Schaepmanlaan 4
4837 BW Breda

maart 26 @ 19:30
19:30 — 21:30 (2h)

4837 BW, AV sprint

Elvera Weusten

Inschrijven