Congres: Stichting Breda Actief 15 jaar

Tijd voor een feestje!

Stichting Breda Actief bestaat in november alweer 15 jaar en dat moet gevierd worden! In de afgelopen jaren hebben we samengewerkt met veel vrijwilligers en organisaties in Breda. Graag doen wij iets terug voor onze warme contacten. Op 8 november vindt er een congres plaats met inspirerende sprekers en workshops, zoals Paul Smit (filosoof, cabaretier), Joost van Alkemade (directeur NOV en communitymanager) en Operatie Frisse Peper. Een ding is zeker, je wordt geïnspireerd en uitgedaagd om anders te denken en te doen! Thema: Toekomst en verandering.

Lijkt het je als vrijwilligersorganisatie of sportvereniging interessant om aan te sluiten tijdens het congres? Meld je dan nu aan. Er zijn 100 plaatsen beschikbaar.

Programma
CONGRES: TOEKOMST &
VERANDERING
16.30 uur     Ontvangst met soep en broodjes.
17.00 uur     Opening door Joost van Alkemade (directeur NOV en communitymanager) die je meeneemt naar de toekomst van vrijwilligersorganisaties & sportverenigingen
17.15 uur     Keynote spreker Paul Smit (filosoof, cabaretier) haakt in op thema’s als samenwerking, innovatie en verandering.
18.00 uur     Workshops door Operatie Frisse Peper: gericht op gedragsverandering
19.00 uur     Afsluiting door Joost van Alkemade, Moniek Derks & Anneloes van Wingerden (bestuurders stichting Breda Actief).
19.30 uur     Tijd voor een borrel!

Doelgroep
Het congres is bedoeld voor Bredase vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen. Per organisatie kunnen er maximaal twee mensen deelnemen.

Organisatie
Let op! Tijdens het inschrijven is het van essentieel belang om aan te geven van welke organisatie je bent, indien je dit niet doet kan je helaas niet deelnemen.

Datum
08 november 2019

Tijd en duur
16.30 tot 19.15 uur

Voor warme contacten van: 
MOOIWERK en Breda Actief (samen Stichting Breda Actief)

  &

november 8 @ 16:30
16:30 — 19:15 (2h 45′)

481 VX Breda, De Teruggave

inschrijven