Kennis & leren

... met onze Vrijwilligersacademie

Verdiepingsbijeenkomst Taalvrijwilligers: Luister- en spreekvaardigheid

Heb jij al eerder een cursus Taalvrijwilligers gevolgd?

Dan ben jij van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze verdiepingsbijeenkomst ‘Werken met authentiek materiaal’. 

Heb jij veel plezier in het lesgeven en ben je op zoek naar extra verdieping? Sluit dan aan tijdens de terugkomavond en verbreed jouw kennis op het gebied van de Nederlandse taal. Aan de hand van deze verdiepingsbijeenkomst kom je nog meer te weten over authentiek materiaal en hoe je dit kunt gebruiken tijdens het lesgeven. Krijg extra tips hoe jij jouw taaltalent kunt verrijken en dit kunt inzetten om een ander te ondersteunen en een stapje verder te brengen.

Door middel van deze cursus doe je extra kennis en vaardigheden op over luisteren- en spreekvaardigheid. Gedurende de bijeenkomst komt aan bod hoe je dit op beste manier kunt inzetten om anderen verder te helpen bij het ontwikkelen van taalvaardigheid. Deze verdiepingstraining zal jou helpen bij het lesgeven op het gebied van Luister- en en spreekvaardigheid.

LET OP! Het is belangrijk voor het volgen van de bijeenkomst dat, jij al eerder een cursus Taalvrijwilligers hebt gevolgd of praktijkervaring hebt in het lesgeven door middel van een initiatief als Taalmaatjes.

Datum
24 oktober 2019

Tijd
19.00 tot 21.30 uur

Locatie 
De Teruggave
Gasthuisvelden 11
4811 VX Breda

Doelgroep
Vrijwilligers die eerder een basiscursus taal hebben gevolgd om andere te helpen. Dit kan zijn in de vorm van de Basiscursus Nieuwe Taalvrijwilligers of vrijwilligers die praktijkervaring hebben bij taalmaatje.

Cursusdocent 
Diana Vogelzang

Annulering
Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de cursus. Dit kan alleen via vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl  Niet via de docent of een medecursist.

oktober 24 @ 19:00
19:00 — 21:30 (2h 30′)

4811 VX Breda, De Teruggave

Diana Vogelzang

inschrijven