Workshops & bijeenkomsten

Ben jij een Bredase vrijwilliger? Dan doe je gratis mee!

Taalvrijwilligers – Materiaal en werkvormen (afgelast)

Heb jij al eerder een cursus Taalvrijwilligers gevolgd?

Dan ben jij van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze verdiepingsbijeenkomst ‘Materiaal en werkvormen’. 

Heb jij veel plezier in het lesgeven en ben je op zoek naar extra verdieping? Sluit dan aan tijdens de terugkomavond en verbreed jouw kennis op het gebied van de Nederlandse taal. Aan de hand van deze verdiepingsbijeenkomst kom je nog meer te weten over verschillende werkvormen en materialen en hoe je dit kunt gebruiken tijdens het lesgeven. Krijg extra tips hoe jij jouw taaltalent kunt verrijken en dit kunt inzetten om een ander te ondersteunen en een stapje verder te brengen.

Door middel van deze cursus doe je extra kennis en vaardigheden op over materialen en verschillende werkvormen die er zijn. Gedurende de bijeenkomst komt aan bod welke strategieën makkelijk toepasbaar zijn en welke strategie je op welk moment het beste kunt inzetten om anderen verder te helpen. Deze verdiepingstraining zal jou helpen tijdens de lessen gepaste leesadvies te geven.

LET OP! Het is belangrijk voor het volgen van de bijeenkomst dat, jij al eerder een cursus Taalvrijwilligers hebt gevolgd of praktijkervaring hebt in het lesgeven door middel van een initiatief als Taalmaatjes.

Datum
12 maart 2020

Tijd
19.00 tot 21.30 uur

Locatie 
De Teruggave
Gasthuisvelden 11
4811 VX Breda

Doelgroep
Vrijwilligers die eerder een basiscursus taal hebben gevolgd om andere te helpen. Dit kan zijn in de vorm van de Basiscursus Nieuwe Taalvrijwilligers of vrijwilligers die praktijkervaring hebben bij taalmaatje.

Cursusdocent 
Diana Vogelzang

Annulering
Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de cursus. Dit kan alleen via vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl  Niet via de docent of een medecursist.

maart 12 @ 19:00
19:00 — 21:30 (2h 30′)

4811 VX Breda, De Teruggave, Gasthuisveld 11

Diana Vogelzang

Helaas vol! Mail ons voor op de wachtlijst