Vrijwilliger zijn?

Vind je vacature.

Vrijwilligersmarkt Breda

Het jaarlijkse event voor mooi werk!

 

Van het ontmoeten van organisaties, het doen van een interessetest tot adviesgesprekken en gratis cursusaanbod voor vrijwilligers. Tijdens de Vrijwilligersmarkt Breda ga je in gesprek en ervaar je wat er allemaal mogelijk is als vrijwilliger van Breda. Wie weet ga je naar huis met leuk nieuw vrijwilligerswerk of een nieuwe vrijwilliger. De markt is gratis en voor iedereen. Een echt Bredaas feestje voor al die schitterende vrijwilligers en organisaties!

Programma

Dit jaar vindt de markt plaats in De Teruggave aan de Gasthuisvelden. Op 26 september van 15.30 tot 19.00 uur krijgen bezoekers de kans om kennis te maken met allerlei Bredase organisaties. Het kennismaken gebeurt niet alleen door met elkaar het gesprek aan te gaan op de ‘markt’, maar ook tijdens speeddates. Het precieze programma volgt later.

Aanmelden als organisatie kan al! Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden als bezoeker kan nog niet. Op de hoogte blijven? Meld je onderaan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief en volg het Facebook-evenement.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemiek en Marlous door te mailen naar: info@devrijwilligersmarktbreda.nl.

september 26 @ 15:30
15:30 — 19:00 (3h 30′)

De Teruggave