Workshops & bijeenkomsten

Ben jij een Bredase vrijwilliger? Dan doe je gratis mee!

Yoga

Maak verbinding tussen jouw lichaam en geest

Het is niet altijd makkelijk om rust te vinden, te relaxen of te ontspannen. Soms lukt het even niet door de drukte of de waan van de dag. Maar hoe zorg je er voor dat je toekomt aan ontspanning? Dat zijn vragen waar Sanne van YogaPuur Breda antwoord op geeft. In deze workshop leer je hoe je yoga kunt gebruiken om te ontspannen. Daarnaast kom je dichter bij jezelf. Dit alles laat Sanne je ervaren doormiddel van oefeningen.

“Yoga is meer dan de fysieke oefeningen. Samen gaan we aan de slag met de innerlijke rust en gesteldheid. Ervaar wat yoga jou kan bieden en sla de verbinding tussen lichaam en geest.'”

Wat levert deze cursus je op?

  • Je weet wat je kunt doen om ook thuis tot rust te komen.
  • Je hebt inzicht gekregen in je eigen lijf.
  • Je bent je bewust welke posities en oefeningen je kunt gebruiken om je hoofd leeg te maken en je lichaam te ontspannen

Wat heb je nodig?

  • Losse kleding
  • Sokken (meedoen op blote voeten mag ook)

Datum, tijd en locatie  
28 augustus
09.30 tot 11.30 uur (inloop vanaf 09.15 uur) 
De locatie ontvang je per mail na aanmelding

Docent
Sanne Aruna Bogers – Yoga Puur Breda

Aanmelden
Let op! Dit is een fysieke cursus. Wil jij mee doen? Meld je aan door op inschrijven te klikken.
Wij houden ons aan de voorgeschreven maatregelen. Uiteraard houden wij ook de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten. Heb je klachten of voel jij je er niet zo goed bij? Blijf dan voor de zekerheid thuis en meld je af via vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl

Annulering
Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de cursus. Dit kan alleen door te mailen naar vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl. Afmelden kan niet via de docent of een medecursist.

Vragen?
Mail ons gerust! vrijwilligersacademie@mooiwerkbreda.nl

augustus 28 @ 09:30
09:30 — 11:30 (2h)

Yoga Puur Breda