Nieuw sponsorinitiatief: Scoor voor je Club

Scoor voor je Club is een landelijk initiatief van de non-profit stichting Qiy Foundation om de sport te helpen met structurele financiering en AVG-proof communicatie. Leden en supporters sparen met hun digitale clubkaart automatisch voor hun club én voor zichzelf door aankopen te doen bij deelnemende winkels, restaurants en webshops. Zo dragen sporters en fans, samen met de lokale ondernemers, bij aan financieel gezonde sportclubs. En daarmee aan een gezonder Nederland! Via Scoor voor je Club maak je mogelijke sponsoring van jouw club eveneens actief. Naast dat de naamsbekendheid van de sponsor wordt vergroot, help je ook met het verhogen van de omzet. Want je stimuleert de leden iets bij de sponsor te kopen.

Hoe werkt het?

  1. Deelnemende sportclubs krijgen een eigen Digitale Clubkaart die hun leden toevoegen aan de privacy-vriendelijke en veilige kaarten-app Dappre. Zij kunnen op hun beurt ook eenvoudig familie en vrienden uitnodigen om de Digitale Clubkaart te activeren.
  2. Deelnemers koppelen de Digitale Clubkaart veilig aan hun betaalrekening en sparen zo compleet automatisch. Er is geen kassakoppeling nodig en er zijn geen pasjes om gescand te worden. Alles gaat automatisch als er gepind wordt voor een aankoop.
  3. Vervolgens krijgt Scoor voor je Club een melding van de bank en ontvangt de deelnemer ’s avonds een bericht met de bedrijfsnaam en de afgesproken afdracht. Jouw club ontvangt iedere maand automatisch het gespaarde bedrag op de bankrekening

Mocht je meer willen weten over dit initiatief, kijk dan eens op deze website. Of schrijf je in voor de webinar!

Scroll naar top
X
X
X