IJshockeyclub Yeti’s

Sector
Sport, Bewegen en Recreatie

Informatie over de organisatie

IJshockeyclub Yeti’s is in 1995 ontstaan in Etten-Leur. In deze jaren waren de Yeti’s een klein clubje met een liefde voor ijshockey die af en toe een vriendschappelijke wedstrijd speelden. Dit avontuur leek te eindigen toen de plannen voor een nieuwe, volwaardige overdekte ijsbaan in Etten-Leur definitief gestrand waren. Gelukkig vond onze club in 2015 onderdak op de kunstijsbaan in Breda.

Deze verhuizing bleek een nieuw begin te worden. Met de vijf man die overkwamen werd besloten dat wij onze liefde voor ijshockey met iedereen zullen delen die interesse heeft in de sport. IJshockey is in Nederland dan ook nog een kleine sport en wij zouden hier alles aan doen om daar verandering in te brengen. De focus werd hierdoor om de sport laagdrempelig te houden zodat iedereen, met of zonder ervaring, kon beginnen bij de club.

Er werd dan ook vanaf dit moment gestart met de ijshockeyschool en trainingen voor de jeugd en senioren. Dit alles zou geleid worden door trainers die een perfecte balans weten te vinden tussen de persoonlijke ontwikkeling van leden en in teamverband zodat iedereen, of je nou net begonnen was of al jaren ijshockeyde, altijd met veel plezier en met hard werken kan groeien.

Dit bleek te werken want nu, vier jaar verder, hebben wij meer dan honderd leden, zeven teams, een succesvolle ijshockeyschool voor de beginnende jeugd en wordt er elke week wel een wedstrijd gespeeld op onze baan. Maar is ons doel daarmee bereikt? Nee, wat ons betreft zijn wij pas net begonnen! We zetten ons daarom nog dagelijks in om ijshockey toegankelijk te maken voor iedereen en hopen in de toekomst alleen nog maar meer mensen kennis te laten maken met de sport.

Openstaande vacatures bij IJshockeyclub Yeti's

No job listings found.
Scroll naar top
X
X
X