Jeu de boulesvereniging Va-Tout

Sector
Sport, Bewegen en Recreatie

Informatie over de organisatie

Ons boulodrome is gevestigd aan de Nieuwe Inslag 89 te Breda, op de grens van de wijk Brabantpark en Heusdenhout. Va-Tout is een grote vereniging, maar er is altijd plaats voor meer! Een gemoedelijke sfeer is kenmerkend voor de club, die een gezonde mix van recreatieve leden en wedstrijdspelers heeft. Behalve mooie buitenbanen heeft Va-Tout een unieke binnenaccommodatie en een modern, gezellig clubhuis. Ook houders van de BredaPas kunnen bij de vereniging terecht.
Va-Tout is aangesloten bij de Nederlandse Jeu de Boules Bond, de NJBB.

Ideale sport

Petanque (de vorm van jeu de boules die in Nederland meestal gespeeld wordt) is prima geschikt voor jong en oud, ieder op een eigen niveau. Voor ouderen is petanque spelen goed omdat de sport hen in beweging houdt en sociale contacten biedt. Maar wie jong begint en bereid is er de nodige trainingsuren in te steken, kan veel méér uit petanque halen. Dan wordt het spelletje jeu de boules een wedstrijdsport.

Petanque als wedstrijdsport

Wie niet alleen recreatief wil spelen, maar zich juist graag wil meten met anderen, heeft een scala aan mogelijkheden. Er kan deelgenomen worden aan toernooien die door Va-Tout en andere verenigingen worden georganiseerd, maar ook aan kampioenschappen en competities van de Nederlandse Jeu de Boules Bond.
Va-Tout neemt met meerdere teams deel aan de Nationale Petanque Competitie voor verenigingsteams en aan de Zomer Club Competitie voor viertallen.

Openstaande vacatures bij Jeu de boulesvereniging Va-Tout

No job listings found.
Scroll naar top
X
X
X