Kinderboerderij De Sik

Sector
Natuur & Milieu

Company Information

Op een unieke locatie binnen de landgoederenzone van de Haagse Beemden bevindt zich kinderboerderij De Sik. De kinderboerderij wordt geheel gerund door vrijwilligers. Gelukkig krijgen we veel hulp van de Kleine Hoeve met de verzorging van onze dieren. Onze vrijwilligers bieden de bezoekers van De Sik de mogelijkheid om op een leuke manier kennis te maken met de dieren.

Daarnaast is De Sik een mooie plek om andere mensen te ontmoeten en te genieten van de mooie, rustige natuur van landgoederenzone de Burgst.

Naast dieren en natuur zijn er allerlei leuke andere speeltoestellen om een middag op de kinderboerderij door te kunnen brengen.

Huidige vacatures bij Kinderboerderij De Sik


Kinderboerderij De Sik

Op de openingstijden help je mee de kinderboerderij De Sik in de Haagse Beemden veilig te houden. Dat doe je door de handelingen van onze bezoekers i

sep, 18

Kinderboerderij De Sik

Kinderboerderij De Sik in de Haagse Beemden zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om de handen uit de mouwen te steken. Zij komen terecht in een ent

sep, 18

Kinderboerderij De Sik

Kinderboerderij De Sik is op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om onze fantastische tuin en groentetuin te onderhouden.

sep, 18
Scroll naar top
X
X
X