Milieudefensie

Sector
Natuur & Milieu

Informatie over de organisatie

Hoe geef jij onze aarde door?

Die vraag is actueler dan ooit. Want door gevaarlijke klimaatverandering staat de toekomst van onze kinderen op het spel. Maar een goed leven op een gezonde aarde is mogelijk. We krijgen het voor elkaar, als iedereen meedoet: politiek, bedrijven en burgers. En daar hebben we jouw hulp voor nodig. Doe je mee?

Er lukt steeds meer

Een eerlijke en klimaatvriendelijke samenleving is mogelijk. Maar vanzelf gaat het niet. Er zitten vervuilende bedrijven in de weg die niet willen veranderen. En politici die niet durven of op de rem staan. Daarom hebben we jouw hulp nodig. Want samen hebben we invloed en krijgen we ze wel in beweging!

Dankzij de steun van steeds meer mensen lukt er steeds meer. Bijvoorbeeld dat Shell nu moet verduurzamen van de rechter. Dat geeft hoop. Hoop dat ook de andere grote vervuilers nu in beweging komen. En dat de politiek het klimaat eindelijk op 1 zet.

Wij kiezen voor eerlijk

We hebben iedereen nodig om de klimaatcrisis op te lossen. Als iedereen meedoet en mee kán doen, lukt het ons. Burgers, bedrijven en de politiek. Daarom kiezen wij voor eerlijk klimaatbeleid. Zodat mensen met lagere inkomens ook zonnepanelen op hun dak kunnen leggen en hun huis kunnen isoleren. En de grote vervuilers echt bijdragen aan de oplossing, en niet alleen groene praatjes verkopen.

Openstaande vacatures bij Milieudefensie

No job listings found.
Scroll naar top
X
X
X