Stichting Filmhuis Breda

Sector
Kunst & Cultuur

Informatie over de organisatie

Filmhuis Breda is een culturele ontmoetingsplek in het centrum van de stad, met arthouse film als motor. Een plek waar je ook voor en na de film gezellig kunt zitten, vrienden kunt ontmoeten, van live muziek kunt genieten, een wijntje of biertje kunt drinken en eten.

In 2016 organiseerde we onze eerste filmavond. Momenteel verblijven we in de prachtige oude theaterzaal van Nieuwe Veste. Iedere maand organiseren we een filmavond, bestaande uit een heerlijk diner, een interessante inleiding, een korte en een lange film en een swingende muzikale afsluiter. Bekijk ons programma en kom ook eens langs!

Sinds seizoen 2017/2018 werken we nauw samen met Nieuwe Veste. Zij profileren zich als een breed cultureel centrum waar film en beeldcultuur natuurlijk ook een belangrijke plek innemen. Nieuwe Veste ondersteunt ons bij het organiseren van onze filmavonden en Filmhuis Breda draagt bij aan de invulling van hun cultureel en informatief programma.

Filmhuis Breda is een ongesubsidieerde vrijwilligersorganisatie. Wil je ons steunen? Dan horen wij graag van je! Wil je je inzetten als vrijwilliger? Je bent meer dan welkom! Mail naar info@filmhuisbreda.nl voor meer informatie.

Openstaande vacatures bij Stichting Filmhuis Breda

No job listings found.
Scroll naar top
X
X
X