Stichting reanimatie en AED onderwijs Breda e.o.

Sector
Zorg & Gezondheid

Informatie over de organisatie

In geval van een hartstilstand in uw omgeving, is de kans groot dat u als eerste aanwezig kunt zijn om hulp te bieden. In veel gevallen nog vóórdat professionele medische hulp aanwezig is.

Door binnen 6 minuten te starten met reanimeren en een AED te gebruiken, vergroot u de kans op overleven van een slachtoffer van een hartstilstand aanzienlijk.

Weet ook wat te doen in geval van een hartstilstand. Volg een basis- of herhaalcursus reanimatie en draag bij aan een “hartveilige omgeving”. Door u vervolgens aan te melden als burgerhulpverlener bij het alarmeringssysteem van Hartslagnu, bent u snel oproepbaar voor hulp bij een reanimatie in uw buurt.

Stichting Reanimatie en AED onderwijs Breda e.o. is reanimatiepartner van de Nederlandse Hartstichting en werkt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR).

In onze cursus leert u in korte tijd op een levendige en laagdrempelige manier het reanimeren zelfstandig uit te voeren. Veel praktijk, met voldoende theoretische uitleg, zodat u weet wat er gebeurt en wat u doet.

Onze doelstelling is om het aantal in reanimatie getrainde mensen dusdanig groot te maken, dat er een dicht netwerk van reanimatiehulpverleners is. Op die manier kan er bij een hartstilstand snel gestart worden met een reanimatie.

Wij werken met een enthousiaste groep vrijwilligers met veel praktijkervaring. Door het werken met vrijwilligers kunnen wij u Reanimatie/AED cursussen tegen een lage prijs aanbieden.

Alle informatie kunt u natuurlijk via deze site vinden. Ook kunt u zich direct online aanmelden voor een cursus.

Als u zich inschrijft voor een cursus delen wij u in voor de eerstvolgende basiscursus. U ontvangt hiervan bericht. Deze cursussen geven wij op maandagavond in Breda. Na het volgen van een basiscursus ontvangt u een erkend diploma reanimatie (Basic Life Support en AED). Ieder jaar krijgt u vervolgens een oproep voor een herhaalcursus.

Voor groepen, bedrijven, instellingen en verenigingen geven wij cursus op locatie. De dagen en tijden zijn daarin altijd in overleg.

Openstaande vacatures bij Stichting reanimatie en AED onderwijs Breda e.o.

No job listings found.
Scroll naar top
X
X
X