Stichting Rolerisuit

Sector
Welzijn

Informatie over de organisatie

De stichting Rolerisuit is in 1987 opgericht om aan huis gebonden rolstoelers de gelegenheid te geven de dagelijkse sleur te doorbreken met een uitstapje: een bezoek aan een winkelcentrum, een rondrit in de omgeving e.d.

Aangezien er tegenwoordig ontzettend veel loophulpen bestaan, komen mensen niet zo snel meer in een rolstoel terecht. Daarom omschrijven we onze doelgroep nu liever als: mensen die als gevolg van ziekte of handicap niet meer of slechts in beperkte mate zelfstandig de deur uit kunnen. We maken hierbij geen onderscheid naar leeftijd, aard van de handicap of de woonsituatie (thuis of opgenomen). Wel richten we ons specifiek op mensen met lage inkomens, die zich door hun geringe financiële draagvlak weinig extra's kunnen permitteren.

Rolerisuit heeft nu drie grote bussen en een kleine. De bussen kunnen alleen door groepen worden gebruikt.

Rolerisuit is een non-profit organisatie. De kosten van een rit zijn gebaseerd op de kosten van het dagelijks onderhoud van de bussen. De chauffeurs zijn allemaal vrijwilligers, daardoor blijven de kosten relatief laag.

Voor vervanging van de bussen en voor grote onderhoudskosten is Rolerisuit afhankelijk van giften en donaties.

Openstaande vacatures bij Stichting Rolerisuit


Stichting Rolerisuit

Als gevolg van uitval van de vaste dierenverzorgers (vrijwilligerswerk) zit de Stichting Rolerisuit te springen om mensen die willen helpen bij de die

apr, 19
Chauffeurs gevraagd Klussen & Vervoer

Stichting Rolerisuit

Wij zoeken chauffeurs met een groot rijbewijs om ritten te verzorgen.

mrt, 17
Medewerker planning Organiseren & Administratie

Stichting Rolerisuit

We zijn op zoek naar iemand die een of twee ochtenden per week voor Rolerisuit wil komen werken als planner (m/v).

mrt, 17
Medewerker tuin Maatjes

Stichting Rolerisuit

We zijn op zoek naar iemand die als vrijwilliger de stichting Rolerisuit wil komen helpen in onze mooie tuin en moestuin (m/v). Bij voorkeur maakt de

mrt, 17
Scroll naar top
X
X
X