Surplus Vuchterhage

Sector
Zorg & Gezondheid

Informatie over de organisatie

Surplus Vuchterhage is gelegen in de levendige wijk Hoge Vucht, vlak naast het overdekte winkelcentrum Moerwijk, met veel winkelvoorzieningen en de wekelijkse markt op donderdag.

Vuchterhage beschikt over 81 appartementen. Het gebouw bestaat uit drie etages, waaronder een afdeling voor mensen met dementie waarbij de behandelcomponent verzilverd kan worden. Op de andere twee etages wonen bewoners vanuit verschillende doelgroepen.

Als je werkzaam bent als vrijwilliger dan sta je gelijk aan de medewerkers. Zowel in rechten als plichten.

Er is een aantal keer per jaar een bijeenkomst zodat je informatie over ziektebeelden up to date blijft maar er is ook 1 keer per jaar een bedank moment.

Openstaande vacatures bij Surplus Vuchterhage

Ben jij een Annechien of een Rob? new Begeleiden & Trainen

Surplus Vuchterhage

Ben je geïnteresseerd in het nieuws en lees je graag voor ? Heb je op dinsdag, donderdagochtend, tussen half 10 en half 12, nog tijd in je agenda?

sep, 23
Kunt u de deur voor mij open doen? new Horeca & Gastvrijheid

Surplus Vuchterhage

Voor Surplus locatie Vuchterhage zijn wij opzoek naar een bezoekregisseur. Iemand die heel gastvrij is maar toch de touwtjes in handen kan houden.

sep, 23

Surplus Vuchterhage

Iemand die graag een praatje maakt maar ook openstaat voor een wandeling.

sep, 21

Surplus Vuchterhage

Het houden van regie over je leven is belangrijk. Maar het zeker weten dat een menulijst helemaal is ingevuld ook.

sep, 15

Surplus Vuchterhage

Ben je vertrouwd met het fornuis en draai je je hand er niet voor om om samen met onze bewoners soep te maken. En heb je op dinsdagmiddag nog tijd in

aug, 03

Surplus Vuchterhage

Iemand die aandacht heeft voor anderen en die onze bewoner kan begeleiden naar en van het ziekenhuis. De bewoners die op Surplus Vuchterhage wonen he

jul, 27
Spelleider gezocht Begeleiden & Trainen

Surplus Vuchterhage

We zijn voor de bewoners van afdeling 2 op zoek naar een echte spelleider. Iemand die met veel humor en geduld er een gezellig moment met onze bewoner

jul, 27
Scroll naar top
X
X
X