Tientjes Academie

Sector
Onderwijs

Informatie over de organisatie

De Tientjes Academie is een meer dan bijzondere opleidingsplek. Opgericht in 2011 door Erna  met als doel communicatietools, communicatievaardigheden beschikbaar maken voor álle mensen. NLP op elke straathoek! Inmiddels NLP én Verbindende Communicatie op elke straathoek!!

Op school leren we rekenen, schrijven, aardrijkskunde, maar communiceren staat niet op de roosters. Terwijl we dát nou juist zo ongelofelijk hard nodig hebben om met elkaar te verbinden, elkaar te begrijpen en met elkaar te wonen, te werken en te leven.

Op de Tientjes Academie geven we NLP-trainingen en trainingen Verbindend Communiceren voor betaalbare prijzen, zodat iedereen in de gelegenheid is de schatkist van deze modellen te leren kennen en te leren toepassen.

Op de Tientjes Academie werken we via communicatie aan je persoonlijke ontwikkeling. We trainen geen kunstjes en modellen.  We nemen je mee in het integreren van deze tools in je leven. Op die manier kun je jezelf effectiever en passender bij wie jij bent en wilt zijn uiten en verbinden en zo op jouw unieke manier de wereld een beetje mooier maken.

Openstaande vacatures bij Tientjes Academie

No job listings found.
Scroll naar top
X
X
X