Tools to Work

  • Laanzichtweg 101
  • 11/03/2021

Informatie over de organisatie

Stichting Tools To Work is een non-profit organisatie die mensen helpt een zelfstandig bestaan op te bouwen. Mensen in Nederland en mensen in Afrika.

Wij bieden werkervaring aan mensen in onze directe omgeving die om één of andere reden niet aan het reguliere arbeidsproces kunnen deelnemen. En wij bieden gereedschap aan vakonderwijs en startende ondernemers in Afrika zodat zij een eigen inkomen kunnen verwerven.

Gereedschap, in de ruimste zin, zijn onze ‘Tools’ om mensen te helpen een zelfstandig bestaan op te bouwen. Door hergebruik en recycling van goederen voorkomen we bovendien een uitputting van grondstoffen.

Wat we doen

Vanuit onze werkplaats in Teteringen (Breda) zamelen we gebruikte goederen in die we controleren en weer als nieuw maken voor vakscholen en startende ondernemers in Afrika. Dat doen we samen met vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die hierdoor werkervaring opdoen en een kans krijgen om mee te blijven doen in de samenleving.

Openstaande vacatures bij Tools to Work


Tools to Work

Stichting Tools To Work in Teteringen is sinds kort een 100% vrijwilligersorganisatie. Omdat het afgelopen jaar een aantal professionele krachten de o

jun, 15
Scroll naar top
X
X
X