TV Markant

Sector
Sport, Bewegen en Recreatie

Informatie over de organisatie

TV Markant is een gezellige en actieve tennisvereniging. Met ongeveer 1300 leden, waaronder zo'n 300 jeugdleden, zijn we de grootste tennisvereniging van Breda en omstreken. En met meer dan 80 competitieteams is TV Markant dé club met de meeste competitieteams van Nederland. TV Markant beschikt over 10 gravelbanen en 6 provision banen die het hele jaar door bespeelbaar zijn. Er is ook een minibaan waar de jeugd het hele jaar door kan tennissen.

Door het groot aantal leden in alle leeftijdscategorieën en alle speelsterktes kun je altijd wel iemand vinden waar je een leuke pot tegen kunt spelen. Natuurlijk kun je je prestaties proberen te verbeteren door je in te schrijven voor de zomer- en/of wintertrainingen. Prestatief of recreatief, TV Markant biedt het allemaal!

Ben je op zoek naar meer dan alleen tennis dan zit je bij TV Markant ook goed. Zo worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd zoals de husselavond (maandag), husselochtend (vrijdag), diverse gezelligheidstoernooien, open toernooien en interne competities. Succesvolle evenementen zijn o.a. het invitatietoernooi (waarbij je iemand van buiten de club mee mag nemen), de Ladiesday, het Après Ski toernooi of het competitiegala. Gezellig tennis met een thema, een hapje en een drankje.

Openstaande vacatures bij TV Markant

Ledenadministrateur(s) Organiseren & Administratie

TV Markant

De ledenadministrateur draagt zorg voor alle administratieve taken van de vereniging. Bij voorkeur wordt de ledenadministratie bemand door twee person

okt, 09
Vrijwilligerscoördinator Begeleiden & Trainen

TV Markant

Voor het werven en begeleiden van onze vrijwilligers zoeken wij een enthousiaste vrijwilligerscoördinator.

okt, 09
Wie wordt onze nieuwe penningmeester? Organiseren & Administratie

TV Markant

Een penningmeester, tevens bestuurslid. De penningmeester wordt aangesteld door de ALV. Hij/zij voert deze functie uit naast de reguliere bestuurstaak

sep, 23
Scroll naar top
X
X
X