Ulvenhout Leeft

Informatie over de organisatie

De kermisfeesten in Ulvenhout zijn jaren georganiseerd door carnavalsvereniging de Nopkes maar zij hebben na 2013 jaar aangegeven het stokje over te willen dragen. Een grote groep mensen gaf aan bereid te zijn om een handje toe te steken of om mee te willen organiseren. En dat is maar goed ook want de jarenlange traditie moet worden voortgezet. Deze groep heeft nu de taak op zich genomen om de zomerfeesten in Ulvenhout van vers bloed te voorzien en een basis weg te zetten voor de komende jaren.

De groep bestaat uit een zeer gevarieerd gezelschap van jong en oud, mensen uit allerlei verenigingen en groepen uit het dorp. Mensen met verstand van muziek, organiseren, presenteren, entertainment en gezelligheid. De organisatie is echter geen vaste groep mensen. Er kunnen continu mensen bij komen als mensen goede ideeën of zin hebben om te helpen. Sowieso wordt deze groep ondersteund door een nog grotere groep vrijwilligers die het geheel gaan ondersteunen.

Om een en ander hiervoor te realiseren is voor de organisatie snel een nieuwe stichting in het leven geroepen met behulp van Tiggelman notariaat.De stichting heeft een naam die eigenlijk meteen weergeeft wat de doelstelling van de stichting is: Ulvenhout Leeft. De zomerfeesten en eventueel andere activiteiten moeten voor het gehele dorp een feest worden.

Openstaande vacatures bij Ulvenhout Leeft

No job listings found.
Scroll naar top
X
X
X