Voetbalvereniging Beek vooruit

Sector
Sport

Informatie over de organisatie

Beek Vooruit is een Beekse voetbalvereniging waar plezier, prestatie en respect voor elkaar en onze gasten hoog in het vaandel staan. Beek Vooruit draait op vele vrijwilligers: mensen die beloond worden met de gemoedelijkheid, gastvrijheid en gezelligheid van Prinsenbeek.
De contributie is betaalbaar voor alle leden, ook voor mensen met een krappe beurs.

Lid zijn van Beek Vooruit is een eer. Wij zijn een waarde(n)volle club. We willen winnen, maar met fatsoen en respect voor de tegenstanders, de scheidsrechter, het publiek en de materialen op de sportparken.
Onze gasten, - tegenstanders, scheidsrechters, publiek, sponsoren - zijn van harte welkom. Ook van onze gasten verwachten wij respect voor Beek Vooruit en ons Sportpark “de Heikant”.

Beek Vooruit wil het voetbalpubliek en de genieters in onze kantine blijven boeien en binden. Als echte Beekse club zal dat alleen lukken door de combinatie van elk jaar weer bouwen, elkaar kennen en veul leut.

We zijn blij met de financiële steun van onze sponsors. De relatie met andere verenigingen in het dorp is ons lief, met name die met onze buren, de Tennis Vereniging Prinsenbeek en de Hockey Club Prinsenbeek.

Openstaande vacatures bij Voetbalvereniging Beek vooruit

No job listings found.
Scroll naar top
X
X
X