Welzijn Teylingen

Sector
Welzijn

Informatie over de organisatie

Welzijn:  Het welbevinden van mensen in lichamelijk en geestelijk opzicht."

Welzijn Teylingen is een welzijnsorganisatie en is er voor alle inwoners van Teylingen. Ons doel is het welzijn binnen Teylingen te bevorderen. Dit doen wij door het geven van informatie, advies en praktische ondersteuning. Samen met u willen wij actief werken aan een levendige buurt.
Wij verbinden mensen en organisaties met elkaar. Wij zien graag dat  mensen binnen hun eigen gemeente of buurt elkaar ontmoeten, leren kennen en iets voor elkaar kunnen betekenen. Veel ondersteuning wordt daarom door vrijwilligers geleverd.
Belangrijke onderwerpen in ons werk zijn buurtwerk, zelfstandig (blijven) wonen, ontmoeting, mantelzorg, geldzaken en vrijwilligerswerk.
Advies en hulp
U kunt bij ons terecht voor  informatie, advies en praktische ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld gaan over ondersteuning bij uw administratieve zaken, vervoersregelingen binnen uw regio, vragen over zelfstandig blijven wonen, rouwverwerking, hulp bij mantelzorg of (het willen oprichten van) een buurtactiviteit,  etc.
Ontmoeting en activiteiten
Wij organiseren diverse activiteiten zoals Meer bewegen voor Ouderen en ontmoetingspunten in de wijken zoals Buurtkamers en Mantelzorghuiskamers. Maar wij kunnen u ook ondersteunen wanneer u zelf binnen uw wijk iets wilt organiseren.
Kijk op onze site wat wij voor u kunnen betekenen.
Kunt u het niet op onze site vinden, neem dan eens contact op met een van onze adviseurs. Zij staan voor u klaar om u verder te informeren.

Openstaande vacatures bij Welzijn Teylingen

No job listings found.
Scroll naar top
X
X
X