Activiteiten georganiseerd door studenten Curio

Wil jij ook een fantastische activiteit of prachtig evenement organiseren vanuit jouw vrijwilligersorganisatie of sportvereniging? Dat kan in samenwerking met de eerstejaars studenten van Curio (voorheen het Florijn college). En beter nog, zij gaan het werk voor je uit handen nemen!

De eerstejaars MBO studenten Marketing, Communicatie en Evenementenorganisatie gaan een gratis evenement organiseren voor maatschappelijke organisaties. Zo maken zij kennis met de evenementenbranche.

Het kan bijvoorbeeld gaan om het geven van computerles in een bejaardenhuis. Meehelpen op de kinderboerderij. Het organiseren van een activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Organiseren van een buurtfeest. Training geven aan de allerjongsten op de sportvereniging. Of de natuur mooi houden, door mee te helpen in het bos.

Verantwoordelijkheidsgevoel

Doordat de studenten hiermee aan de slag gaan, voelen ze zich meer verantwoordelijk voor anderen, de buurt en de omgeving. En natuurlijk fijn voor de organisatie, want zo heb je er meteen een mooi evenement bij! Meld jouw organisatie nu aan.

Waarom vindt MOOIWERK dit zo belangrijk?

Voor jongeren is het belangrijk om op een leuke manier in contact te komen met maatschappelijke vrijwilligersorganisaties. Zo ervaren ze namelijk dat vrijwilligerswerk een essentieel en leuk onderdeel is van de samenleving. Deze maatschappelijke praktijk opdracht stimuleert een ontmoeting tussen de groepen die elkaar normaal gesproken niet snel opzoeken. Het draagt bij aan betrokkenheid tussen mensen en laat jongeren ontdekken hoe leuk het is om iets voor een ander te doen!

De spelregels

  • Het budget vanuit school is €0. Het kan zijn dat de organisatie een budget beschikbaar stelt. Dit is echter geen voorwaarde om deel te nemen. 
  • Het evenement moet worden uitgevoerd op maandag 23 maart of op woensdag 25 maart 2020. Er kan gekozen worden voor het dagdeel ochtend, middag of avond. 
  • Het evenement moet het maatschappelijk belang/een goed doel dienen. Een feest organiseren in de kroeg valt hier buiten! 

Aanmelden

Is dit iets voor jouw organisatie? Meld je dan aan door het onderstaande formulier voor 17 januari in te vullen! Vanaf 20 januari 2020 starten de studenten met de voorbereidingen van hun evenement en maken ze een keuze uit de aangemelde opdrachtgevers.

Aanmeldformulier

Informatie over de organisatie

Vul hier de naam van de organisatie in.
Veld invullen
Veld invullen
Veld invullen
Doel van de organisatie / sportvereniging
Veld invullen
Welk doel hebben jullie voor ogen met deze activiteit/dit evenement?
Field is required!

Contactpersoon

Veld invullen
Veld invullen
Veld invullen
Veld invullen

Praktische informatie

Uitvoerdatum
Veld invullen
Voorkeur voor dagdeel
Veld invullen
Waar vindt de activiteit plaats?
Veld invullen
Facilitaire voorzieningen
Over welke voorzieningen beschikken jullie? Let op: dit is niet noodzakelijk om deel te nemen!
Field is required!
Soort activiteit/evenement
Veld invullen
Wat voor soort activiteit/evenement is het?
Field is required!
Voor wie is het evenement/de activiteit?
Doelgroep:
Veld invullen