Het wordt steeds donkerder buiten. Ook de temperaturen dalen. Dus is het tijd voor iets hartverwarmends! Allerlei Bredase vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen bieden ontzettend mooie klussen aan. Ook jij kan iets doen voor een ander, voor Breda, maar vooral voor jezelf! Per sector lichten we hier een aantal klussen uit:

Goede doelen

Ga jij Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda administratief ondersteunen? Je wordt onderdeel van een ontzettend leuk en klein team!
Vind je het leuk om verbindingen te zoeken met bedrijven? Word handige Harry of Anita bij Club Kruimel!

Liever iets met kinderen? Bij IMC on Tour zoeken ze coaches voor kinderen die nieuw zijn in Nederland.

Kennis & Leren

Vrijwilligers zijn van levensbelang. Al helemaal bij Stichting Reanimatie en AED Onderwijs Breda. Word jij de nieuwe instructeur reanimatie & AED?

Wil jij liever Breda brandveiliger maken? Word dan Ambassadeur Brandveilig Leven en ga aan de slag in je wijk!

Visio Onderwijs Breda biedt onderwijs aan leerlingen met een meervoudige beperking tussen de 4 en 20 jaar. Help jij mee de zwemlessen veiliger en leuker te maken? Word dan zwemvrijwilliger.

Kunst & Cultuur

Breda Jazz Festival. Wie kent het niet? Team hospitality is op zoek naar versterking! Begeleid jij volgend jaar bands en artiesten tijdens de 50ste editie?

Sta je liever niet in de spotlight, maar lijkt het je wel tof om deze te bedienen? Weet jij wel wat van beamers, licht en geluid? Het Filmhuis Breda zoekt Technische vrijwilligers!

Het is alweer bijna 11/11! Begint bij jou de carnaval ook al te kriebelen? Zorg dan dat dit ook dit jaar weer een succes wordt. Het Kielegats Carnaval Museum is blij met jou hulp als penningmeester.

Natuur & Milieu

Ezels… wie is er niet gek op? Helaas werkt de spreuk ‘Ezeltje strekje’ niet bij Stichting de Ezelshoeve. Word jij de nieuwe enthousiaste fondsenwerver?

Wil je meewerken in de prachtige tuin, een pareltje in de binnenstad van Breda? Met een kleine groep mensen zorg je ervoor dat de historische tuin van Het Klooster Breda netjes onderhouden wordt.

Heb jij nu even geen tijd om iets te doen? Geen probleem! Vanaf maart kun jij samen met kinderen tuinieren in Kindertuinen de Molenleij!

Sport & Recreatie

Word jij de nieuwe zwembegeleider bij Visio Onderwijs Breda?
JEKA is op zoek naar een interne scout bij de jeugd! Heb jij oog voor talent?

Elke maandag- en woensdagmiddag speelt een groepje ouderen Koersbal (een soort jeu de boules). Ben jij de nieuwe spelleider van dit gezellige groepje?

Zorg & Welzijn

Klinkt klassieke muziek als muziek in jouw oren? Dan zoekt Thebe jou als nieuwe vrijwilliger voor de muzikale activiteit.

De Leystroom zoekt versterking van het chauffeursteam. Ken jij Breda op je duimpje? Meld je dan aan!

Iedereen heeft wel een wens. Binnen Surplus halen ze deze wensen op. Word jij vervolgens de wensenvervuller?

Er zijn nog een hoop andere klussen die jij een warm hart kan toedragen.